Kemtvätt

Kemtvätt Stockholm

Vi på kemtvättsgruppen har över trettio års erfarenhet av kemtvätt i Stockholm. Detta medför att vi har kunnig personal med stor kunskap om olika typer av textilier. Alla kläder som lämnas in till oss för kemtvätt fläckbehandlas noggrant innan de tvättas, och pressas sedan varsamt i moderna maskiner. 

Det ska inte vara dyrt att kemtvätta sina kläder, därför har vi ett stående erbjudande: tvätta fyra skjortor för 100:-! Vår butikslokal ligger i Stadshagen i centrala Stockholm, vilket gör det lätt och smidigt att hinna med hämtning och lämning av klädesplagg på vägen mellan jobb och bostad eller när du ska uträtta andra ärenden. 

Viktigt att veta: När man tvättar ett plagg för första gången kan det bli strukturförändringar i tyget och färgfällning. Vi vill även reservera oss för axelvaddar, släppta sömmar, knappar, spännen och blixtlås vid tvätt. Vår rekommendation är att man alltid låter tvättråden sitta kvar i plaggen, för eventuella garantier. Har du frågor kring speciella plagg är du alltid välkommen att ringa oss, så hjälper vi dig.