Skinntvätt

Skinntvätt Stockholm

Vi är experter på Skinntvätt och har många års erfarenhet. När du bokar tvätt hos oss på Kemtvättsgruppen i Stockholm så fläckbehandlas, tvättas och återfettas ditt plagg så att den får det ursprungliga färg och form.

Skötselråd för skinn, mocka och läder
Skinn
Skinn är ett material som inte går bra ihop med regn, även om fukt inte är något problem. När skinnjackan blir blöt ska man låta den torka långsamt hängandes på en galge. Skinnet kan nämligen skadas om det är blött och gnids mot något.

Läder
Läder är ett naturmaterial som har god resistens mot både fukt och smuts – om man ta väl hand om det. Vi rekommenderar därför att man lämnar in sina läderplagg för rengöring en gång om året. Resultatet av ett kontinuerligt underhåll är en markant ökad livslängd och ett material som blir vackrare med åren.

Mocka
Mocka är känsligt mot värme, därför bör en mockajacka aldrig hängas upp över en värmekälla. Mockaluggen är vacker och tidlös, men kan också snabbt bli ett tillhåll för både smuts och damm. Lättaste sättet att hålla plagget rent och snyggt är att borsta av det med en mjuk borste som är skonsam mot luggen.

Viktigt att veta: Klipp inte bort tvättråden.

Vi reserverar oss för limmade detaljer samt färgfällning och strukturförändringar, på mocka och skinnplagg.