Skjorttvätt

Skjorttvätt Stockholm

Vi är experter på skjorttvätt och har många års gedigen erfarenhet. När du lämnar in dina skjortor hos oss så räknas de noggrant och markeras kund för kund med vårt datoriserade markeringssystem. Skjortorna fläckbehandlas, tvättas och sorteras innan de plastas in eller på annat sätt paketeras inför leverans. Vi rekommenderar att man alltid har skjortan rättvänd och att man knäpper upp alla knappar, för att det ska vara mer lätthanterligt. 

Det finns ett oändligt antal olika skjortor i olika material och med olika egenskaper, att välja bland. Våra tvättmaskiner klarar de flesta typer av skjortor, oavsett om de är färgade, vita, mönstrade, gjorda av jeanstyg, bomull eller linne, med lång- eller kort ärm. Om du har en speciell typ av skjorta som du är osäker på om vi kan tvätta, då är du välkommen in till vår butik med skjortan för en bedömning från en av våra experter. 

Tips: Att förvara skjortan upphängd på galge, istället för ihop vikt, kan öka livslängden på din skjorta och minska risken för att den tappar passformen. Att kemtvätta en skjorta sliter mindre på tyget än att tvätta den i vanlig tvättmaskin, vilket även det ökar hållbarheten för din skjorta.  

Vi reserverar oss för att dåligt fästa knappar släpper i tvättprocessen.