Skrädderi

Skrädderi Stockholm

Kemtvättsgruppen är ett förstklassigt skrädderi i Stockholm med många års erfarenhet inom området. Vi utför alla slags ändringar och reparationer av kläder. Vi syr även upp nya gardiner och sofföverdrag samt tillverkar båtkapell. Arbetet utförs av branschkunniga skräddare.

Om du har några frågor, eller vill boka en tid i vårt skrädderi, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Ett vanligt problem – hål i jeansen
Många känner igen sig i att upptäcka ett hål i grenen på sina relativt nya jeans. Känsligheter i grenen beror på flera faktorer. Dels för att många konsumenter bär jeansen lågt sittandes under midjan vilket markant ökar belastningen på grenen för varje steg man tar. En annan orsak är att dagens jeans oftare är mer urtvättande redan som nya och innehåller betydligt mer bomull än för 20 år sedan. Detta gör jeansen både tunna och mjuka.

Hur undviker man hål i jeansen?
Att dra jeansen högre upp i midjan är ett sätt att minska belastningen. Ett annat sätt är att köpa jeans som är mindre tvättade från fabriken, de är starkare och håller längre. Man kan också välja jeans som innehåller högre del polyester, vilket gör jeansen mer slitstarka. Lättaste sättet att ta reda på materialfördelningen på jeansen är att fråga personalen i klädbutiken.